Blanketliste

Resultat: 37

  Rapport/afrapportering

  Statusrapport vedrørende tilskud på boligområdet

   

  Rapport/afrapportering

  Regnskabsskabelon for projekter med tilskud

   

  Rapport/afrapportering

  Afsluttende evalueringsrapport

   

  Rapport/afrapportering

  Afrapporteringsskabelon for demenspuljen

  Skabelonen anvendes ved afrapportering af afsluttede aktiviteter og udbetaling af midler, som er tildelt fra demenspuljen
  Ansøgning

  Skema UK (digitalt)

  Ansøgning om udbetaling af tilskud til klimatilpasningsarbejder i udlejede private udlejningsejendomme efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.
  Ansøgning

  Skema DK (digitalt)

  Skema DK (digitalt) Dokumentation for påbegyndelse af klimatilpasningsarbejder i udlejede private udlejningsejendomme efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.
  Ansøgning

  Skema UE (digitalt)

  Ansøgning om udbetaling af tilskud til gennemførelse af energibesparende arbejder i udlejede private udlejningsejendomme efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri.
  Ansøgning

  Skema DE (digitalt)

  Dokumentation for påbegyndelse af energibesparende arbejder efter bekendtgørelse om tilskud til energirenovering af privat udlejningsbyggeri. Skemaet udfyldes af ejeren og vedhæftes skema AE fra et flertal af lejerne.
  Kontrakt/aftale

  Eksempel på fraflytningsrapport

  Ved fraflytning af en beboelseslejlighed skal udlejeren, der udlejer mere end én beboelseslejlighed, under lejerens medvirken udarbejde en fraflytningsrapport. Se eksempel på en fraflytningsrapport.