Nyhedsliste

Resultat: 6

  Udgivet

  01/12/2019

  Nyhed

  Nye regler om støtte til almene boliger sendes i høring

  Styrelsen sender ændring af bekendtgørelse om støtte til almene boliger m.v. (støttebekendtgørelsen) i høring. Ændringerne skal bl.a. styrke mulighederne for samarbejde mellem en almen boligorganisation og en privat bygherre.
  Læs mere

  Udgivet

  03/10/2019

  Nyhed

  Ændring af 6 bekendtgørelser om normalvedtægter

  Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har sendt seks ændringsbekendtgørelser om normalvedtægter for almene boligorganisationer i høring. Formålet med ændringerne er fremme den digitale kommunikation
  Læs mere

  Udgivet

  12/08/2019

  Nyhed

  Ny rapport om udenlandske erfaringer med håndtering af tomme boliger

  På vegne af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har SBi udarbejdet rapporten ’Udenlandske erfaringer med offentlige indsatser mod tomme boliger’. Rapporten afdækker Storbritannien, Holland og Tysklands erfaringer og indsatser mod tomme boliger.
  Læs mere

  Udgivet

  07/08/2019

  Nyhed

  Den almene boligsektor fortsætter med at effektivisere

  Den almene boligsektor fortsætter med at realisere effektiviseringsgevinster. Sektoren har i 2018 foretaget besparelser på 1,3 mia. kr. og er dermed godt på vej mod målet om 1,5 mia. kr. besparelse i 2020.
  Læs mere

  Udgivet

  13/05/2019

  Nyhed

  Pulje til inklusionsboliger til psykisk sårbare personer

  Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen åbner nu op for 3. runde af ansøgninger til puljen for inklusionsboliger. Ansøgningsfristen for støtte til inklusionsboliger er den 18. oktober 2019. Læs mere om puljen og dens midler.
  Læs mere

  Udgivet

  12/03/2019

  Nyhed

  Ændring af regler for udlejning af ledige almene boliger

  De gældende udlejningsregler for ledige almene boliger i bekendtgørelse om udlejning af almene boliger m.v. foreslås ændret. Det betyder, at det bliver lettere for boligsøgende ude fra at komme i betragtning til en almen familiebolig.
  Læs mere
Viser 6 af 6